0 Huf + Áfa 0 Huf Bruttó=0 Huf

Vásárló belépés

Termékajánló

Szavazás

Fórum

Nincsenek témák!

Termék részletekTestboy 11 Érintés-nélküli feszültségteszter

Testboy 11 Érintés-nélküli feszültségteszter

Termék ára
15 780 Huf + Áfa 4 260,6 Huf Bruttó=20 040,6 Huf
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
Feszultsegteszter_Testboy_11
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről
Főbb tulajdonságok
A Testboy 11 és Testboy 111 rendkívül könnyen kezelhető teszterek. Jó szolgálatot tesznek a mindennapi ellenőrzési feladatok elvégzésében.
Az ütés- és törésálló ABS tokozás nehéz mérési körül-mények között is megfelelő védelmet biztosít a készüléknek. Mindkét teszter hang- és fényjelzéssel rendelkezik.A Testboy 111 teszter végébe egy nagy fényerejű LED került beépítésre (lámpa funkció), ami kiváló segítség sötét helyeken a mérési pont megkeresésében.
3 év gyártóműi garancia!!
TÜV / GS jóváhagyás
Megfelel az IEC/EN 61010-1, DIN VDE 0411 szabványok vonatkozó előírásainak
A termék tulajdonságai

Adatlap letöltés: http://rapas.hu/pdfs/testers/Testboy11111.pdf

Ezekkel az érintés-nélküli feszültség teszterekkel pl. a fázisvezeték kereshető meg többeres kábelekben, kábeldobon, (fali) csatlakozókban, kapcsolókban stb. Egy kiégett izzó egy sorba kötött izzósorban másodpercek alatt megtalálható. Egy nem látható kábelszakadás egy hosszabbító kábelben néhány mm pontossággal behatárolható. Az induktív elven működő készülékekkel szemben, ezeknél a kapacitív elven működő tesztereknél nem szükséges, hogy áram folyjon a mérőkörben. Így a szakadási helyek gyorsan és cm-en belül behatárolhatók. A Testboy 11 és Testboy 111 tesztereket speciálisan elektromos berendezéseken történő munkákra tervezték. Az egy-szerű kezelés ezeket a tesztereket alkalmassá teszi nehezen hozzáférhető helyeken történő használatra is