0 Huf + Áfa 0 Huf Bruttó=0 Huf

Vásárló belépés

Termékajánló

Szavazás

Fórum

Nincsenek témák!

Termék részletekHTItalia Macrotest G3 Univerzális érintésvédelmi műszer

HTItalia Macrotest G3 Univerzális érintésvédelmi műszer

Termék ára
670 400 Huf + Áfa 181 008 Huf Bruttó=851 408 Huf
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
HTItalia_Macrotest_G3
Megosztom
Funkciók
Tömeg
1,2 kg/db
Rövid leírás a termékről
A MACROTEST G3 a legújabb elvek alapján fejlesztett univerzális érintésvédelmi műszer, amely az IEC/EN61557-1 szabvány ajánlásainak megfelelően egyaránt használható lakossági és ipari érintésvédelmi mérésekre.
Az érintő képernyő, az ikon-alapú menü, valamint az extrém intuitív felhasználóbarát kialakítás a kezelést gyakorlatlan szakember számára is egyszerűvé teszi. A számtalan funkció széles alkalmazási lehetőséget biztosít a készüléknek.
A MACROTEST G3 lehetővé teszi a mért értékek memóriába történő mentését, a mentett adatok optikailag leválasztott USB porton keresztül PC-re, PDA-ra, vagy okostelefonra történő áttöltését, vagy az opcionális WiFi interfészen történő letöltését. A készülékkel szállított szoftver lehetőséget ad mérési jegyzőkönyv készítésére, nyomtatására.
A MACROTESTG3-el használható az opcionális IMP57 tartozék, mely lehetőséget ad a hurokimpedancia/hurokellenállás nagy felbontással (0.1 mOhm) történő mérésére a rövidrezárási áram pontos meghatározásához. Ezzel a tartozékkal pontos mérések végezhetők még az erőmű közvetlen közelében is, elősegítve a védelmi eszközök paramétereinek helyes megválasztását.
További lehetőségek között említhető a különböző RCD-k működési paramétereinek, valamint gG és aM típusú biztosítók ellenőrzési lehetősége. Az opcionális T2100 földelési ellenállásmérő a földelések megbontása nélkül teszi lehetővé a földelési ellenállás gyors és pontos meghatározását.
A termék tulajdonságai