0 Huf + Áfa 0 Huf Bruttó=0 Huf

Vásárló belépés

Termékajánló

Szavazás

Fórum

Nincsenek témák!

Termék részletekHTItalia HT-3301 Infra Hőmérsékletmérő

HTItalia HT-3301 Infra Hőmérsékletmérő

Termék ára
54 900 Huf + Áfa 14 823 Huf Bruttó=69 723 Huf
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
Infra_homersekletmero_HT-3301
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről
Infra hőmérsékletmérő (+ “K”-típusú érzékelő)
A HT3301 digitális egy infra hőmérsékletmérő, amellyel a érintés nélkül mérhetünk hőmérsékletet. A készülék használatát nagymértékben megkönnyíti a pisztoly-forma kivitel és a lézeres célzás. Az adott testről érkező infra sugarakat a készülék °C vagy °F mennyiségbe alakítja át, amely a készülék háttérvilágítással rendelkező LCD-jén jelenik meg.
A készülék lehetőséget ad „K”-típusú hőelem csatlakoztatására is, lehetőséget adva szilárd testek, folyadékok és gázok hőmérsékletének mérésére is. A funkciók között meg kell említeni a HOLD (mért érték kimerevítés), a MIN/MAX mérés és az állítható riasztási küszöbérték funkciót. Az utóbbi esetben a készülék hangjelzéssel figyelmeztet, ha a mért érték meghaladja a beállított küszöbértéket.
Az automatikus kikapcsolás funkció nagymértékben növeli a telep élettartamát.
A termék tulajdonságai

Adatlap letöltés:http://rapas.hu/homerok/ht3301/ht3301.pdf

Funkciók / Jellemzők Infra hőmérsékletmérő -50°C… 1050°C Állítható emisszivitás Távolság / érzékelési felület: 30:1 Lézeres célzás °C vagy °F kijelzés Hőmérsékletmérés”K”-típusú hőlemmel Beállítható riasztási küszöbérték magas és alacsony értékhez Adatkimerevítés (HOLD), MAX, MIN, DIF (különbség), AVG (átlag) Mért értékek tárolása Tárolt értékek visszahívása a kijelzőre Háttér-világításos kijelző Automatikus kikapcsolás (AutoPowerOFF) Vonatkozó szabványok CE-jel, EN 61326 EMC